TOIMINTA ALUEET ( MISSÄ TOIMIMME )


Toimipisteemme sijaitsee Tampereella voimakadulla. Valmistamme ammattitaidolla maukasta ja laadukasta ruokaa. Catering-toimintamme kattaa koko Suomen ja palvelemme yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä. Toimitamme palvelun asiakkaan luokse niin yrityksen tiloihin, kesämökille kuin luonnon helmaan. Järjestämme myös tilaisuuteen sopivan tilan. Tai etsimme teille tilan joka sopii tilaisuuteenne.

MITÄ TOTEUTAMME ( TOIMIALUE )


Meillä on kokemus erilaisten juhlien järjestämisestä. Kun suunnittelet perhejuhlaa tai suurempaa vastaanottoa, niin olemme mukana alusta asti tukenasi. Huolehdimme että vieraasi saa unohtumattoman makuelämyksen.

tomi3.gifHoidamme :
Saunaillat, rapuillalliset, synttärit, illanistujaiset, asiakasjuhlat, henkilökunnan virkistäy-tymispäivät, valmistujaiset, karonkat, äitienpäivät, isänpäivät, häät, rippijuhlat, kastejuhlat, ristiäiset, muistotilaisuudet, pikkujoulut, ylioppilasjuhlat, hirvipeijaiset, harjakaiset jne..

tomi4.gif

Hintaan vaikuttavia asioita ovat: tilaisuuden luonne, juhlapaikan olosuhteet, henkilömäärä ja tarvitaanko astiat ja tarjoilu. Helpointa on tilata tarjoilu kokonaispakettina, joka sisältää kaiken tarvittavan kattauksineen ja tarjoiluineen. Näin vapaudut itse seurustelemaan vieraittesi kanssa etkä joudu viettämään loppuiltaa tiskien parissa ja pöytiä siirrellessä.