MISSÄ OLEMME HYVIÄ. ( MITÄ OSAAMME )


Olemme erikoistuneet erilaisiin teemoihin Etelä-Amerikka on tällä hetkellä sydäntämme lähellä. Tietotaito löytyy myöskin teema alueilta Ranska, Espanja, Italia, Saksa, Aasia, Venäjä, Cajun ja Mexico. Tällä hetkellä toteutamme paljon Latino amerikkalaisen keittiön teemoja. Pääpaino runsaiden buffé pöytien rakentelussa joihin on usein yhdistetty hiiligrillistä suoraan asiakkaan lautaselle tapahtuva lihan leikkaus suoraan asiakkaiden läsnä ollessa.

tomi12.gif

Toteutamme mielellämme myös isojen lihojen ja kokonaisten ruhonosin grillausta ja savustusta ”asado”. Kokonaisena savustetut ja grillatut porsaat, härän kokonaiset koivet , isommat eksoottiset kalat ” tonnikalat, miekkakalat jne.” Nämä myöskin löytyvät meidän tarjonnasta. Varsinkin Hiiligrilli on meidän juttu ja meille sydämeen asia. Se on ainoa oikea Grilli ja sen maistaa mausta. Parillas a la leña.
Juhlat toteutuvat joko teillä tai valitsemassanne paikassa. Myös meiltä löytyy laajaa valikoima erilaisia paikkoja joita voi vuokrata erilaisiin toimintoihin. Me hoidamme paketin kuntoon kokonaisuudessaan.